Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merve Dizdar boşanmanın ardından ilk kez konuştu!

Merve Dizdar boşanmanın ardından ilk kez konuştu!

Geçtiğimiz günlerde 3 yıllık eşinden boşanan Merve Dizdar, bir magazin dergisine konuştu.

Magazin

23.01.2024, 17:37

TRT1'de ekranlara gelen Masumlar Apartmanı dizisinde canlandırdığı Gülben karakteriyle adından söz ettiren Merve Dizdar, geçtiğimiz günlerde kendisi gibi oyuncu olan 3 yıllık eşi Gürhan Altundaşar'dan sessiz sedasız boşanmıştı. Boşanmanın ardından ilk kez konuşan başarılı oyuncu, bir magazin dergisine samimi açıklamalarda bulundu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"KİM OLDUĞUMU KEŞFEDİYORUM"

"Keşif dönemimdeyim. Duygularımı, kararlarımı, aslında kim olduğumu keşfediyorum. Kendimle yetinebilmeyi öğreniyorum. O yüzden günden güne hislerim değişiyor." ifadelerini kullandı.

"MUTSUZUM DESEM OLMAZ"

Başarılı oyuncu açıklamalarına şöyle devam etti:

"Ailem, sevdiklerim, beni sevenler var. Mutsuzum dersem olmaz. Mutluyum. Bir süredir anda kalmayı öğretiyorum kendime. Yarın hakkında korkmak ya da sevinçten delirmek bana göre değil sanırım. Sessiz sakin bir hayatım var."

Dizdar ayrıca 'ünlü olmak' tabirinin kendisine garip geldiğini ifade etti. Hayatını içinden geldiği gibi yaşadığını dile getiren oyuncu, pandemi döneminde daha iyi beslenmeyi, yemekleri daha sağlıklı pişirmeyi öğrendiğini söyledi.

"GÜLBEN DÜNYA'NIN EN GÜZEL ROLÜ"

Masumlar Apartmanı dizisindeki rolüne de değinen Dizdar, "Gülben’ dünyanın en güzel rollerinden biri. Zor bir rol tabii... Uzun süre ‘Gülben’e yakın bir yerden baktım hayata. Ben biraz böyle derinlere inmeyi seviyorum." dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading