Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merve Boluğur yine Mert Aydın'la yakalandı! Kameraları görünce çılgına döndü! 'İnsan değilsiniz'

Merve Boluğur yine Mert Aydın'la yakalandı! Kameraları görünce çılgına döndü! 'İnsan değilsiniz'

Merve Boluğur, geçtiğimiz kasım ayında boşandığı eşi Mert Aydın ile birlikte görüntülendi. Son günlerde sık sık vakit geçirmeye başlayan ikiliden Boluğur, kameraları görünce tepki gösterdi. Oyuncu, basın mensuplarına "İnsan değilsiniz" diyerek bağırdı.

Magazin

23.01.2024, 20:14

Ünlü oyuncu Merve Boluğur, 2 Ekim'de DJ Mert Aydın ile Fuat Paşa Yalısı'nda görkemli bir düğün töreniyle dünyaevine girmişti. Aşklarını gözler önünde yaşayan çiftten kısa süre içinde kötü haber gelmiş, ikili 53 günlük evliliklerini geçtiğimiz kasım ayında sonlandırmıştı. Ancak ayrılığa dayanamayan çift, kısa süre sonra sarmaş dolaş görüntülenmişti.

Merve Boluğur ve Mert Aydın, önceki akşam bir mekanda birlikte görüntülendi. Karşısında basın mensuplarını görünce sinirlenen oyuncu, muhabirle tartıştı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

"GÖRÜNTÜLENMEK İSTEMİYORUM"

Boluğur, muhabirin yanına gelerek kameraların kapatılmasını istedi. Oyuncu, "Kapatır mısın rica ediyorum. Gerginlik çıkarmıyorum, rica ediyorum. Görüntülenmek istemiyorum. İnsanım ben, insanlık hakkım var. Olay yaratıyorsun kapat diyorum kapatmıyorsun. İnsani bir şey istiyorum senden. Vicdanen istiyorum. Röportaj yapmak istemiyorum, görüntülenmek de istemiyorum. İnsan değilsiniz abi değilsiniz." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading