Yandex Metrica

Merve Boluğur'un sevgilisi Erkan Şen'den olay paylaşım! Yakasında ruj iziyle yakalandı

Merve Boluğur'un sevgilisi Erkan Şen'den olay paylaşım! Yakasında ruj iziyle yakalandı

Merve Boluğur'un sevgilisi Erkan Şen sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Erkan Şen’in yakasındaki ruj izi dikkatlerden kaçmadı.

Magazin

23.01.2024, 18:37

Şarkıcı Murat Dalkılıç'tan boşandıktan sonra bir türlü aşk hayatında yüzü gülmeyen Merve Boluğur, aradığı mutluluğu kısa süre önce Erkan Şen'de buldu. İkilinin son paylaşımındaki detay sosyal medyada gündem oldu. Ünlü oyuncu Merve Boluğur ile Erkan Şen'in aşkı doludizgin devam ediyor. Şen, önceki gün 34 yaşındaki oyuncu sevgilisiyle fotoğrafını Instagram hesabının hikaye bölümünden yayınladı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

AŞK PAYLAŞIMI

Erkan Şen'in kalp emojisi de eklediği karede; ikilinin neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlendi. 33 yaşındaki işletmecinin sweatshirt'ünde bulunan ruj izi ise dikkatlerden kaçmadı. Erkan Şen’in yakasındaki ruj izi sosyal medyayı adeta salladı. Ünlü oyuncu Merve Boluğur ise sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve cesur pozlarıyla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading