Yandex Metrica

Merve Boluğur'u kızdırdılar! 'Kocam' diyerek eşini övgülere boğdu, takipçisinin yorumuna verdiği yanıtla olay yarattı

Merve Boluğur'u kızdırdılar! 'Kocam' diyerek eşini övgülere boğdu, takipçisinin yorumuna verdiği yanıtla olay yarattı

Geçtiğimiz haftalarda dünyaevine giren Merve Boluğur, sosyal medya paylaşımlarıyla gündem olmaya devam ediyor. Oyuncu, bir takipçisine verdiği yanıtla çok konuşuldu.

Magazin

31.03.2024, 14:45

Oyuncu Merve Boluğur, müzik dünyasına yöneldikten sonra DJ Mert Aydın'la aşk yaşamaya başlamıştı. Sevgilisine sık sık 'kocam' diyerek hitap eden Boluğur, 2 Ekim'de Mert Aydın ile nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir törenle dünyaevine giren oyuncunun hem gelinliği hem düğünde yaşananlar çok konuşulmuştu.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"KOCALARIN KOCASI"

Eşiyle aşk pozlarını paylaşmaya devam eden Boluğur, son paylaşımıyla gündeme geldi. Mert Aydın'ın doğum gününü sosyal medya hesabından paylaşan oyuncu, "Kocaların kocası aslan kocam. İyi ki birbirimizi bulduk el ele göz göze nice doğum günlerini kutlayalım" ifadelerini kullandı.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

"BU DELİ HER GÜN ZORLA FOTOĞRAF ÇEKTİRİYOR"

Bir takipçisi ise Boluğur'un bu paylaşımına  "Yazık adama bu deli her gün zorlu fotoğraf çekip attırıyor" dedi. Ünlü oyuncu ise "Ne diyon evde kalmış haset" şeklinde yanıt verdi.

Merve Boluğur'un o yanıtı sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading