Yandex Metrica
SON DAKİKA
Merve Boluğur'dan itiraf: Param var ama...

Merve Boluğur'dan itiraf: Param var ama...

Erkan Şen'den ayrıldıktan sonra adı Emre Kaya ile aşk dedikodularına karışan Merve Boluğur, Kayseri'de müzisyen Mr Jade ile mutfağa girip, mantı açtı. Oyuncu, özel hayatına dair dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 18:46

Bir süre Erkan Şen ile birlikte olan Merve Boluğur, geçtiğimiz günlerde yollarını ayırmıştı. Boluğur, ayrılıktan kısa süre sonra şarkıcı Emre Kaya ile görüntülenmiş, ikilinin yeni bir aşka yelken açtığı iddia edilmişti. Aradığı mutluluğu bir türlü bulamayan Merve Boluğur, dikkat çeken açıklamalarda bulundu.

İş insanı Mr. Jade'nin Kayseri'de açtığı mekanı ziyarete giden oyuncu, mutfağa girip mantı yaptı. Boluğur, "Annem beni böyle görse gözleri yaşarır" dedi.

Mr. Jade ile bir çalışma yaptığını belirten Boluğur, "Single çıkaracağım. Artık beni sahnelerde göreceksiniz. Elektronik pop tarzındaki kendi bestemi yorumlayacağım." diye konuştu. 

"PARAM VAR HUZURUM YOK"

"Mutluluğu kendim yaratıyorum." diyen oyuncu, "Hayat bana bunu öğretti. Param var ama huzurum yok. Mutluluğu hak ettiğimi düşünüyorum." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading