Yandex Metrica

Merve Boluğur 'Artık arkadaşız' demişti... Erkan Şen'den zehir zemberek sözler

Merve Boluğur 'Artık arkadaşız' demişti... Erkan Şen'den zehir zemberek sözler

Oyuncu Merve Boluğur ve Erkan Şen, geçtiğimiz günlerde ilişkilerini noktalamıştı. 'Artık arkadaşız' diyen Merve Boluğur'a iş insanından yanıt geldi.

Magazin

23.01.2024, 18:44

Uzun süredir ekranlardan uzak olan, bu nedenle özel hayatı ve sosyal medya paylaşımlarıyla sıkça gündeme gelen Merve Boluğur, son olarak işletmeci Erkan Şen'e gönlünü kaptırmıştı.

Ancak bu ilişkisinde de yüzü gülmeyen Boluğur ve Erkan Şen yollarını ayırmıştı. İkilinin ayrılığını sosyal medyadan yaptıkları hamle ele vermişti.

Erkan Şen'in ilk hamlesi Boluğur'u takipten çıkarmak olmuştu. Oyuncu ise önce gecelerde objektiflere yansımış, sonrasında ise Bebeköy'de bir mekanda Emre Kaya ile görüntülenmişti. 34 yaşındaki oyuncu, Erkan Şen ile ayrıldıkları yönündeki soruya ise "Biz Erkan ile artık arkadaşız" diye yanıt vermişti.

"ÖYLE BİR DURUM SÖZ KONUSU DEĞİL"

Erkan Şen, önceki gün Zorlu AVM'de görüntülendi. Şen, Boluğur'un yeni bir aşka yelken açmasıyla ilgili soruları cevapsız bıraktı. İşletmeci, eski sevgilisinin 'Artık arkadaşız' sözleriyle ilgili "Öyle bir durum asla söz konusu dahi değil. Biz Merve ile artık arkadaş bile değiliz" ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading