Yandex Metrica

Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan aşk mı yaşıyor? Afra Saraçoğlu ile henüz ayrılmıştı

Mert Yazıcıoğlu ve Hafsanur Sancaktutan aşk mı yaşıyor? Afra Saraçoğlu ile henüz ayrılmıştı

Yaklaşık 4 yıldır aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düşerken, bir başka iddia daha ortaya atıldı. Yazıcıoğlu'nun Darmaduman dizisindeki rol arkadaşı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşadığı öne sürüldü.

Magazin

06.04.2024, 15:35

2018 yılından beri aşk yaşayan Afra Saraçoğlu ve Mert Yazıcıoğlu'nun ayrıldığı öne sürüldü. Saraçoğlu'nun Mert Ramazan Demir ile samimi görüntülerinin ikilinin arasını bozduğu, çiftin yollarını ayırdığı iddia edildi. Mert Yazıcıoğlu'nun ortak yaşadıkları evi de terk ettiği söyleniyor.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

4 YILLIK AŞK BİTTİ

Mert Ramazan Demir ile Afra Saraçoğlu'nun bir partideki samimi halleri Yazıcıoğlu'nun yakın arkadaşı Kubilay Aka'yı sinirlendirmişti. Yaşanan tartışmanın ardından Mert Yazıcıoğlu, sevgilisinden daha dikkatli olmasını istemişti.Olayın ardından ikilinin tartışma yaşadığı ve ayrıldıkları iddia edildi.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

MERT YAZICIOĞLU VE HAFSANUR SANCAKTUTAN AŞK MI YAŞIYOR?

Ayrılık haberinin hemen ardından bomba bir iddia daha ortaya atıldı. Gazete Magazin'den Akif Yaman'ın haberine göre, Mert Yazıcıoğlu'nun Darmaduman dizisinde birlikte rol aldığı Hafsanur Sancaktutan ile aşk yaşamaya başladı. Ancak oyunculardan konuyla ilgili henüz bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading