Yandex Metrica

Mert Öcal'dan Survivor'a damga vuran açıklama! Sude'ye aşkını ilan etti: Senin için yarışmayı bırakırım

Mert Öcal'dan Survivor'a damga vuran açıklama! Sude'ye aşkını ilan etti: Senin için yarışmayı bırakırım

Survivor All Star'da adı aşk dedikodularına karışan Mert ve Sude dokunulmazlık oyunu öncesinde yüzleşti. Mert'in Sude'ye 'Senin için yarışmayı bırakırım' demesi dikkat çekti.

Magazin

23.01.2024, 18:46

Survivor All Star heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmacılar dün akşam ekrana gelen yeni bölümde dokunulmazlık oyunu için mücadele etti. Aşk yaşadıkları iddia edilen Mert ve Sude ise oyun öncesi bir araya gelerek konuşma gerçekleştirdi.

"SÖYLENENLERİN ÇOĞU İFTİRA"

Mert, Nisa ve Ogeday'ı kastederek, "Seni çok düşünüyor olsalar sen çok iyi yarışma süreci geçirirken kafanı karıştırıp seni böyle üzmezler. Bir kere zaten acayip sinirliyim onlara. Söyledikleri şeylerin bazıları kulağıma geldi. Çoğu dedikodu, iftira çoğu." dedi.

"HATALARIM İÇİN ÖZÜR DİLERİM"

"Benim hatalarım var mı? Var. Sana karşı, kendime karşı, başkalarına karşı hatalarım var, evet. Onun için özür dilerim." diyen Mert, yarışmadan çıktıklarında Sude'ye her şeyi detaylı anlatacağını söyledi. Mert, "Buradan bana hak vermeni isteyebilirim, benim kafamda planlama var. Seninle birlikte burada olduğum için çok keyifliyim. Bu olayların çözümü bendeydi, çözecektim." şeklinde konuştu.

"SENİN İÇİN YARIŞMAYI BIRAKIRIM"

Mert, açıklamasının devamında şu ifadeleri kullandı:

"Buradaki sorun şu: Bu olay kendi içerisinde zamanla çözülecekken Nisa ve Ogeday'ın üstüne vazife olmayan konuları dedikoduyla birleştirerek sana anlatmaları. Çok mu düşünüyorlar seni, ben senin için yarışmayı bırakırım. Ogeday Nisa için bu yarışmayı bırakır mı sanıyorsun? Ben senin için yarışmayı bırakacaktım zaten."

"İKİ GÜLÜCÜK AT BANA YETER"

Sude'nin "İlk iki gün algılayamadım tabi. Burada çözülecek bir durum değil zaten. Çıkınca ne olur yaşayıp göreceğiz" sözleri üzerine Mert, "Benimle iletişimi kesmeyeceksin değil mi? Uzaktan uzağa, iki gülücük atarsın arada bench'ten bench'e bu bana yeter. Oyun kazanmamı sağlar" dedi.

Sude ise "İletişim olamıyor burada maalesef. Bilmiyorum. Beni bana bırak başka bir şey istemiyorum şu an." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading