Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mert Aydın'dan eski eşi Merve Boluğur'a şok sözler! Adeta ateş püskürdü! O ifadeler sosyal medyayı ikiye böldü

Mert Aydın'dan eski eşi Merve Boluğur'a şok sözler! Adeta ateş püskürdü! O ifadeler sosyal medyayı ikiye böldü

Merve Boluğur ve DJ Mert Aydın'ın evliliği 53 gün sürmüş, ikili tek celsede boşanmıştı. Mert Aydın, katıldığı bir davette eski eşi hakkında şoke eden ifadeler kullandı. O sözler sosyal medya kullanıcılarını ikiye böldü.

Magazin

23.01.2024, 20:08

Oyunculuğu bıraktıktan sonra kariyerine şarkıcı olarak devam eden Merve Boluğur, bir süredir aşk yaşadığı DJ Mert Aydın ile 2 Ekim'de nikah masasına oturmuştu. Görkemli bir törenle evlenen ve aşklarını göz önünde yaşayan ikilinin evliliği kısa sürdü. Çift, 53 günlük evliliklerini 23 Kasım'da tek celsede bitirdi. 

DJ Mert Aydın, önceki gün bir davette görüntülendi. Aydın, eski eşi Boluğur hakkında çok konuşulacak bir çıkış yaptı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

"GEREKSİZ İNSAN, UNUTMAYA ÇALIŞIYORUM"

Habertürk'ün haberine göre, katıldığı bir davette basın mensuplarının sorularına yanıt veren Aydın,  "Boşandıktan sonra ilk kez bir etkinliğe katılıp, çok sevdiğim işimi yaptım. Bana ne soracağınızı biliyorum. Gereksiz insan, konuşmaya hiç gerek yok. Unutmaya çalışıyorum" ifadelerini kullandı.

Aydın'ın "Gereksiz insan" çıkışı ise sosyal medyayı ikiye böldü. Bazı kullanıcılar Mert Aydın'a hak verirken, bazıları ise "Bitmiş bir şeyin arkasından böyle konuşulmaz" şeklinde yorumlar yaptı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading