Yandex Metrica
SON DAKİKA
Meltem Miraloğlu'na 82 yaşındaki eşinden hortumlu dayak

Meltem Miraloğlu'na 82 yaşındaki eşinden hortumlu dayak

Oyuncu Meltem Miraloğlu'nun hamile olduğu ve 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından hortumla darp edildiği iddia edildi. İddiayı öne süren kişi ise ses sanatçısı Onur Akay.

Magazin

23.01.2024, 17:47

"Hayat Devam Ediyor" dizisinde canlandırdığı çocuk gelin karakteriyle çıkış yakalayan Meltem Miraloğlu, Türkiye'deki kariyerini bırakarak Amerika'da kendisinden 48 yaş büyük Patrick Grady ile evlenmişti. Miraloğlu hakkında şaşırtan bir iddia gündeme geldi.

Ses sanatçısı Onur Akay'ın iddiasına göre, hamile olan Meltem Miraloğlu, Hollywood'a gitmek istediği için 82 yaşındaki eşi tarafından hortumla darp edildi. 

Akay, iddiasında şu ifadeleri kullandı: "Bu sefer Meltem'in, 82 yaşındaki eşi Patrick Grady tarafından darp edildiği ve hamile olduğu konuşuluyor. Bana ulaşan görgü tanıkları, olayın 8 gün önce geçtiğimiz 3 Ağustos tarihinde olduğunu söyledi.

"VURMA HAMİLEYİM"

Görgü tanıklarının bana anlattığı iddialara göre Patrick, 'Bir daha oyuncu olmaktan ve Hollywood'a gitmekten bahsedersen seni Türkiye'ye göndereceğim.' diyerek Meltem Miraloğlu'nu oturdukları evin bahçesinde hortumla dövmüş.O arada Patrick'i sakinleştirmek isteyen komşuları Meltem'in defalarca, 'Vurma hamileyim!' dediğini duymuş."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading