Yandex Metrica

Melis Sezen sütyensiz fotoğraf paylaştı! Gonca Vuslateri'den 'sütyensiz' destek

Melis Sezen sütyensiz fotoğraf paylaştı! Gonca Vuslateri'den 'sütyensiz' destek

Oyuncu Melis Sezen, Avukat Ahmet Çakar'ın kendisi hakkındaki sözlerine tepki gösterdi. Sütyensiz fotoğrafını paylaşan Melis Sezen, "Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle" dedi.

Magazin

31.03.2024, 21:18

MHP eski milletvekili ve avukat Ahmet Çakar, katıldığı programda Sadakatsiz dizisinde rol alan Melis Sezen'in Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği derin dekolteli elbiseyi eleştirmişti. Çakar, "Bir kıyafet giymiş o kıyafet kanunen suç. Çünkü göğüs dekoltesi tamamıyla açık toplum içinde kendini gösteriyor. Yani sütyen yok, göğüs dekoltesi göbeğe kadar inmiş" demişti. Sosyal medyada büyük tepki toplayan bu sözlere Melis Sezen'den yeni bir cevap geldi. 

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

SÜTYENSİZ FOTOĞRFINI PAYLAŞTI!

Oyuncu  Melis Sezen Altın Kelebek Ödül Töreni'nde giydiği elbiseyle çekilmiş farklı bir kareyi sosyal medya hesabından paylaştı.

Ünlü oyuncu sütyensiz fotoğrafını şu notla paylaştı:

"Bu fotoğrafı paylaşmamıştım, içimde kalmıştı. Kalmasın.Biz kadınlar çok güçlüyüz, her zaman her yerde muhteşem işler başarmaya, ışıl ışıl parlamaya devam edeceğiz. Ruhumuz nasıl isterse öyle. Bu ışığın herkesin yüreğini doldurması ve aydınlatması dileğiyle…"

Melis Sezen'in bu paylaşımı kısa süre içinde binlerce kişi tarafından paylaşıldı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

GONCA VUSLATERİ'DEN SEZEN'E DESTEK

Oyuncu Gonca Vuslateri, meslekdaşı Melis Sezen'e destek paylaşımında bulundu.

Twitter hesabından sütyensiz fotoğrafını paylaşan Vuslateri, "İçimde hiç büyümeyen bir sütyensiz yatıyor... Onu korumalıyım" ifadelerini kullandı.

Her iki oyuncunun paylaşımı sosyal medyada en çok konuşulan konular arasına girmeyi başardı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

"BİZ SİZE DONUNUZU SORUYOR MUYUZ?"

Oyuncı Burcu Biricik de Sezen'e destek vermiş, Instagram hesabından yaptığı paylaşımda, "Beyefendiler biz size soruyor muyuz altınızda donunuz var mı diye? Sormuyoruz çünkü bizi ilgilendirmez. Sormuyoruz çünkü üzerimize vazife değil! Üzerinize vazife olmayan şeylerden rica ediyorum uzak durun artık! Sanıyor musunuz ki siz böyle konuşunca biz sizin uygun gördüğünüz şekilde giyineceğiz. Yapmayın komik olmayın!" ifadeleni kullanmıştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading