Yandex Metrica

Melis Sezen kıyafetiyle yürek hoplattı! Altın Kelebek böylesini görmedi

Melis Sezen kıyafetiyle yürek hoplattı! Altın Kelebek böylesini görmedi

Pantene Altın Kelebek töreninde 'yıldızı parlayan' ödülüne layık görülen Sadakatsiz dizisinin başarılı oyuncusu Melis Sezen, geceye katıldığı kıyafetle yürekleri hoplattı.

Magazin

23.01.2024, 18:24

Sadakatsiz dizisinin yıldızı Melis Sezen, Pantene Altın Kelebek ödül töreninde 'yıldızı parlayanlar' kategorisinde ödüllendirilen üç isimden biri oldu. Ahsen Eroğlu ve Cemre Baysel'le birlikte aldığı ödülden ötürü büyük sevinç yaşayan Sezen, törende yaptığı konuşmayı heyecandan zar zor tamamlayabildi. 

Giydiği dekolte kıyafetle yürekleri hoplatan Melis Sezen, sosyal medyanın da ana gündemi oldu. Sezen'in fotoğraf ve görüntüleri onbinlerce vatandaş tarafından dakikalar içinde paylaşıldı. 



Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

ALKOLLÜ MÜYDÜ?

Ünlü oyuncunun ödül almak için sahneye çıktığında güçlükle konuşması ve cümle kurmakta zorluk çekmesi "Melis Sezen alkollü mü?" sorularını da beraberinde getirdi. Yanlış bir şey söylememek için konuşmasını kısa tutan Sezen, "Sahneden insem iyi olacak" deyip ödülüyle birlikte uzaklaştı. 

 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading