Yandex Metrica

Mehmet Şef'e esnaf lokantasında şok! Problem çıkardı, dükkandan kovuldu! İşte o anlar

Masterchef Türkiye'nin jüri koltuğunda oturan Mehmet Yalçınkaya, TikTok'ta yayınlanan bir video ile gündeme geldi. Ünlü şefin esnaf lokantasından kovulduğu öne sürüldü. Ancak görüntülerden sonra olayla ilgili gerçek ortaya çıktı.

Magazin

19.03.2024, 09:59

TV8'in sevilen yarışması Masterchef'in jüri üyelerinden Mehmet Yalçınkaya, yarışmacılara tavırlarıyla sık sık adından söz ettiriyor. Sert mizacıyla tanınan ünlü şef, şimdilerde Acun Ilıcalı'nın Exxen platformunda 'Esnaf' isimli yemek belgeseliyle de izleyici karşısına çıkıyor. 

Mehmet Şef, gizli kamerayla yapılan çekimde izleyicilere esnaf lokantalarında istenmeyen müşteri profillerini tanıttı. Girdiği esnaf lokantasında rahatsız edici tavırlar sergileyen ünlü şef, mekan sahibi tarafından kovuldu.

Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile birlikte yeni fotoğraflar paylaştı Verdiği pozlarla tepki çekmişti! Uraz Kaygılaroğlu sevgilisi Sayna Soleimanpour ile... Haberi Görüntüle

MEKAN SAHİBİ KAPIYI GÖSTERDİ

Yalçınkaya, "Parasıyla değil mi? Parasını verip yemek yiyemiyoruz... Ne biçim yere geldik" dedi. Mekan sahibi ise tepki göstererek "Burada her şey para değildir. Paranızla bir şeyler yemek istiyorsanız ilerde lüks lokantalar var" şeklinde yanıt verdi. Daha sonra esnaf, 'servisi kapattık' diyerek Mehmet Şef'e kapıyı gösterdi.

Ünlü şef, sonrasında mekan sahibine durumu açıklayarak esnafın gönlünü aldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading