Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenmişti! Hadise nikahtan sonra ilk kez konuştu

Mehmet Dinçerler ile sessiz sedasız evlenmişti! Hadise nikahtan sonra ilk kez konuştu

Hadise, bir yıldır aşk yaşadığı Mehmet Dinçerler ile 30 Nisan'da Çırağan Sarayı'nda nikah masasına oturdu. Sessiz sedasız evlenen şarkıcı, dün akşam Kıbrıs konserinde evliliği hakkında ilk kez konuştu.

Magazin

23.01.2024, 19:13

Bir süredir birlikte olan Hadise ve Mehmet Dinçerler, aylar önce imam nikahı kıydıkları iddialarıyla gündeme gelmişti. Kadir Gecesi'nde nikah masasına oturacakları konuşulan çift, 30 Nisan Cumartesi akşamı Çırağan Sarayı'nda aile arasında bir törenle dünyaevine girdi.

Basına kapalı gerçekleşen nikah töreninde davetlilerden görüntü almamaları istendi. Dün akşam Kıbrıs'ta sahne alan Hadise, evliliği hakkında ilk kez konuştu.

NİKAH DETAYLARI ORTAYA ÇIKTI

İkilinin nikahına dair detaylar da ortaya çıktı. 2. Sayfa'nın haberine göre, çiftin törenine yalnızca 20 davetli katıldı ve nikah basına kapalı olarak gerçekleşti. İkilinin nikahını Şişli Belediye Başkanı Muharrem Keskin kıydı. Davetlilerden fotoğraf ve video çekmemeleri istendi. Hadise ve Mehmet Dinçerler, nikahtan sonra davetliler ile birlikte iftar yaptı.

"EŞİM KRALİÇE GİBİ BAKIYOR"

Dün Kıbrıs'ta sahne alan ve Prenses şarkısını seslendiren Hadise, "Bu şarkıyı yıllardır söylüyordum ama ilk defa evlendikten sonra söylüyorum. Şarkımda 'prensesler gibiydim baba evinde' diye ama eşim bana gerçekten kraliçe gibi bakıyor. Ona buradan teşekkür ediyorum her şey için. Beni bu kadar güzel sevdiği ve hep yanımda olduğu için" diye konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading