Yandex Metrica

Mehmet Dinçerler aşk dolu pozlarını paylaştı, Hadise kayıtsız kalamadı!

Mehmet Dinçerler aşk dolu pozlarını paylaştı, Hadise kayıtsız kalamadı!

Hadise ve Mehmet Dinçerler'in aşkları dolu dizgin devam ediyor. Düğün hazırlıkları yapan çiftten Dinçerler, nişanlısıyla çekildiği romantik pozunu sosyal medya hesabından paylaştı. Hadise'den de bu paylaşıma yorum gecikmedi.

Magazin

23.01.2024, 19:11

Bir süredir aşk yaşayan Hadise ve Mehmet Dinçerler evlilik yolunda ilk adımı atarak Mart ayında nişanlanmışlardı. İmam nikahı kıydıkları iddia edilen ikili, yaz aylarında dünyaevine girmeye hazırlanıyor. Düğün hazırlıkları yapan aşıklardan yeni bir fotoğraf geldi. Mehmet Dinçerler, Hadise ile New York'ta çekildiği romantik kareyi Instagram hesabından paylaştı.

Ünlü iş insanı, Hadise'nin kendisine sarıldığı pozu "Burayı seviyor" notuyla paylaştı. Hadise ise "Dünyadaki en sevdiğim yer" ifadeleriyle karşılık verdi. Sevilen çiftin bu paylaşımına kısa süre içinde binlerce beğeni ve yorum geldi.

HAMİLE OLDUĞU İDDİA EDİLDİ

Geçtiğimiz günlerde görüntülenen ikiliden Hadise'nin çantası ile karnını kapatmaya çalışması hamilelik iddialarını gündeme getirmişti. Konuyla ilgili 2. Sayfa programına açıklama yapan şarkıcı, "Hamile değilim. Bizim de ailelerimiz var. Ben gülüp geçiyorum ama ailelerimiz üzülüyor. Çocuk istiyoruz fakat her şeyin zamanı var. Örf ve adetlerimize bağlı bir çiftiz" demişti.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading