Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil ve eski eşi Tuğba Coşkun bir araya geldi!

Mehmet Ali Erbil ve eski eşi Tuğba Coşkun bir araya geldi!

Mehmet Ali Erbil, 2010 yılında yollarını ayırdığı eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile dün akşam bir araya geldi. İkili, mekan çıkışı basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet etti.

Magazin

02.03.2024, 00:26

Ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz akşam eski eşi Tuğba Coşkun ve oğlu Ali Sadi ile Yeniköy'de bir mekanda buluştu. Mehmet Ali Erbil, mekandan çıkarken gazetecilerin sorularını yanıtladı.

"HER ŞEY ÇOCUĞUMUZ İÇİN"

Muhabirlerin "Tuğba Hanım ile bir araya geldiniz, neler söyleyeceksiniz?" sorusuna Erbil, "Her şey çocuğumuz için. Oğlumuzun okul ile ilgili sorunlarını gözden geçirdik. Ali Sadi en zor çağında. Onun için anne ve baba olarak dikkat etmemiz gerekiyor. Hayat şartları zor. Ortamlar tehlikeli. Onun için oğlumuzla karşılıklı konuştuk. Ona fikirler verdik." diye yanıt verdi.

"VATANINA HAYIRLI BİR EVLAT OLSUN"

Mehmet Ali Erbil, sözlerinin devamında şu ifadeleri kullandı:

"Ali Sadi, Amerikan vatandaşı olmasına rağmen birçok avantaja sahip. Ama o burada okumak istiyor. Kendisine uygun bir üniversite bulacak. Bunun için çok çalışması gerekiyor. Ondan başka bir beklentimiz yok. Vatanına ve milletine hayırlı bir evlat olsun, başka bir şey istemiyoruz."

Tuğba Coşkun ise basın mensuplarına "İyi akşamlar" diyerek hızlıca aracına bindi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading