Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasında gerginlik bitmiyor! Yine birbirlerine girdiler! 'Önce kendi geçmişine baksın'

Mehmet Ali Erbil ve Ece Ronay arasında gerginlik bitmiyor! Yine birbirlerine girdiler! 'Önce kendi geçmişine baksın'

Mehmet Ali Erbil, önceki akşam Yeniköy'de objektiflere yansıdı. Muhabirlerle ayaküstü sohbet eden Erbil, Ece Ronay hakkında zehir zemberek açıklamalarda bulundu. Ünlü şovmen'in "Önce geçmişine baksın" sözlerinin ardından gözler Ece Ronay'a çevrildi.

Magazin

23.01.2024, 19:44

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde TikTok canlı yayını açmış, açıklamalarıyla çok konuşulmuştu. O sözlerin ardından davalık olduğu Ece Ronay, "Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye" mesajını yayınlamıştı.

Açıklamalarıyla sık sık gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, Yeniköy'de bir restoran çıkışında görüntülendi. Erbil, basın mensuplarıyla ayaküstü sohbet edip soruları yanıtladı.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

"GEÇMİŞLERİNE BAKIP KONUŞSUNLAR"

Ece Ronay'ın açıklamasının sorulması üzerine ünlü şovmen, "Onu bulaştırmayın ya... Mehmet Ali Erbil varken Ece mi vardı Allah aşkına... Biz kırk yıldır bu piyasadayız, kırk yıldır biz aileye konuk olmuşuz, evlerine girmişiz. Onlar nereye girdiler? Bir baksınlar da geçmişlerine ondan sonra konuşsunlar. Onlar kamuoyunda paylaştı ama biz mahkemede paylaşacağız. Biliyorsunuz o laflar suç teşkil ediyor." şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading