Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'la kavgasını anlattı: Bizi tahrik ettiler

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan'la kavgasını anlattı: Bizi tahrik ettiler

Mehmet Ali Erbil, geçtiğimiz günlerde Seda Sayan ile aralarında geçen kavgaya ilişkin yeni açıklamada bulundu. Erbil, "İkinci, üçüncü şahıslar tahrik etti bizi" ifadelerini kullandı.

Magazin

23.01.2024, 17:35

Mehmet Ali Erbil ve eski dostu Seda Sayan'ın geçtiğimiz günlerde yaşadıkları sert tartışma magazin gündemine bomba gibi düştü. Erbil'in 'Geçmişi kirli' ifadelerinin ardından Seda Sayan, ünlü şovmenin evinde kalan hizmetliye tecavüz ettiğini iddia etti.

Gerilimi bitiren Erbil'in özrü oldrken, ikilinin kısa süre içinde yeniden barışması herkesi şaşırttı.

Komedyenden yaşanan gerilimle ilgili yeni bir açıklama geldi. Mali, Seda Sayan'la dostluklarının kolay kolay bozulmayacağını söyledi.

"ANNESİNE ANNE DERİM"

Tecavüz iddialarına ilişkin konuşan ünlü şovmen, "Seda bunun açıklamasını yaptı. Benim iki tane kızım var, bu leke ile yaşamak kolay değil, 50 yıllık sanat hayatımda böyle bir durumla anılmadım. Biz 35 senedir Seda ile birlikteyiz. Onun annesi benim annem gibidir. Ben onun annesine anne derim. Çocukları da benim çocuğum gibidir." dedi.

"ÜÇÜNCÜ ŞAHISLAR TAHRİK ETTİ"

Erbil, Seda Sayan Miami'den döndüğünde birlikte yemek yiyeceklerini belirterek "Küslük bize yakışmaz. İkinci, üçüncü şahıslar tahrik etti bizi. Bu dostluk öyle kolay kolay bozulmaz." şeklinde konuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading