Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil'in konuşmamak için yaptığı hamle şaşırttı! Melike Öcalan'a 'Bir sana elimi değdiremedim' demişti

Mehmet Ali Erbil'in konuşmamak için yaptığı hamle şaşırttı! Melike Öcalan'a 'Bir sana elimi değdiremedim' demişti

Hastalığı nedeniyle geçirdiği zor günleri atlatan Mehmet Ali Erbil, bir ödül töreninde sunucu Melike Özcalan'a "Elimi bir sana değdiremedim" diyerek bir skandala imza atmıştı. Büyük tepki gören Erbil, basın mensuplarının konuyla ilgili sorularını yanıtlamamak için ağzını bantladı.

Magazin

23.01.2024, 19:19

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay'a attığı mesajlar nedeniyle davalık olan Mehmet Ali Erbil, skandal açıklamalarına yenilerini ekliyor. Son olarak katıldığı ödül töreninde sunucu Melike Öcalan'a  "Bir sana elimi değdiremedim" demiş, bu sözleri büyük tepki toplamıştı.

Erbil'in "Güzelleşmişsin kız. Elimi değdirdiklerim meşhur oluyor ama sana değdiremedim elimi" sözlerinin ardından şoke olan Melike Öcalan ise "Öyle bir şey hiçbir zaman olmadı. Ben şu an şoktayım. 20 yıldır hiç böyle bir şey olmadı" diyerek tepki göstermişti.

"KONUŞMASA DAHA İYİ"

Görüntülerin sosyal medyaya düşmesinin ardından eleştirilerin hedefi olan Erbil, önceki akşam bir mekan çıkışı görüntülendi. Kadın arkadaşlarının koluna girerek mekandan ayrılan Erbil, konuyla ilgili eleştirilere cevap vermemek için ağzını bantladı. Erbil'in yakın arkadaşı "Konuşması yasak çünkü her konuşması olay oluyor. Artık konuşmasa daha iyi" dedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading