Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden iddia! Kısmetse Olur'un ünlü yarışmacısı ifşa etti

Mehmet Ali Erbil hakkında şoke eden iddia! Kısmetse Olur'un ünlü yarışmacısı ifşa etti

Kısmetse Olur yarışmasıyla tanınan Cansel Çördük, Mehmet Ali Erbil hakkındaki paylaşımıyla şoke etti. Çördük, "15 yaşımda benimle flörtleşmeye çalıştı" diyen takipçisine "Paralı sapıklardan uzak durun" yanıtını verdi.

Magazin

23.01.2024, 19:46

Kısmetse Olur yarışmasıyla şöhreti yakalayan, son dönemlerde geçirdiği estetik operasyonlarla sık sık gündeme gelen Cansel Çördük, sosyal medya paylaşımlarıyla da dikkat çekiyor. Yarışmacı, Instagram hesabında Mehmet Ali Erbil hakkındaki bir mesajı ifşa etti.

Cansel Çördük, bir takipçisinin Mehmet Ali Erbil hakkında yazdığı mesajı yayınladı. Mesajda ünlü komedyenin 15 yaşında bir kızla flört etmeye çalıştığı iddiası herkesi şoke etti.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

"15 YAŞIMDAYKEN FLÖRT ETMEYE ÇALIŞTI"

Mesajda "Mehmet Ali Erbil? Ben 14-15 yaşındayken aynı yaşta bir arkadaşımdan rızam olmadan numaramı alıp aramış ve flört etmeye otelde buluşmaya falan çalışmıştı. Bu piyasada malesef çok yaygın. İyi ki yaşımın saflığına düşüp bir hata yapmadım." ifadeleri yer aldı.

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"KENDİNİZİ PARALI SAPIKLARA KULLANDIRMAYIN"

Mesajı yayınlayan Cansel Çördük ise "18 yaş altındaki kızlar maalesef böyle şeylere ya da verilen vaatlere çok kanıp travmatik cinsel şeyler yaşıyorlar çok dinledim. Lütfen hayatta hiçbir şey için acele etmeyin, kimseye kendinizi kullandırmayın özellikle bu tip paralı sapıklara..." yanıtını verdi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading