Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil geri adım attı, özür diledi

Mehmet Ali Erbil geri adım attı, özür diledi

Mehmet Ali Erbil, Seda Sayan ile aralarında yaşanan gerilimde geri adım attı. İlaçların tesiriyle hata yaptığını söyleyen Erbil, Seda Sayan'dan özür diledi.

Magazin

23.01.2024, 17:34

Hastalığı nedeniyle bir süredir zor günler geçiren Mehmet Ali Erbil ile Seda Sayan arasındaki gerilim son günlerde magazin gündeminin en çok konuşulan konusu oldu.

Erbil, Seda Sayan'ın hastalık sürecinde kendisini arayıp sormadığını söyleyerek sitem etmiş, daha sonra ise "Geçmişi biraz daha temiz olsaydı iftar programı da sunardı. Helal olsun televizyonlar, reyting alamayan bu kadını hala çalıştırıyor." ifadelerini paylaşmıştı.

SEDA SAYAN'DAN 'TECAVÜZ' İDDİASI

Ünlü şovmenin açıklamalarına sert yanıt veren Seda Sayan, "Tuğba ile evli iken evdeki hizmetli masum kıza tecavüz ettiğinde sessiz kaldığım için geçmişimin kirli olduğu doğrudur. Dahası var, bence işine bak ruhunu arındır. Geçmişi kirli olan sensin" demişti.

"İFTİRA YAKIŞMADI"

Tecavüz iddialarının sonrasında Erbil de hastalığı nedeniyle hezeyanları olabileceğini söyleyerek "Bunun karşılığı iftira mı olmalıydı? Yakışmadı" cevabını vermişti.

ERBİL: SEDA BENİM CANIMDIR

Aradaki gerilime son vermek için adım atan isim ise Mehmet Ali Erbil oldu. Sayan ile çekildiği bir fotoğrafı paylaşan Erbil, şu notu yazdı:

"Seda benim canımdır, kardeşimdir. Oğlu oğlumdur, o da benim çocuklarımı kendininkinden ayırmaz. Ben ilaçların tesiriyle bir yanlış yaptım, özür diliyorum Seda'dan da Oğulcan'dan da. Aramıza da kimse giremez, girmesin."

Seda Sayan da Erbil'in bu sözlerini kendi hesabından paylaştı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading