Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil'e bir şok daha! Zorla getirilme kararı çıktı! 'Açtığı canlı yayınlar...'

Mehmet Ali Erbil'e bir şok daha! Zorla getirilme kararı çıktı! 'Açtığı canlı yayınlar...'

Mehmet Ali Erbil'in taciz nedeniyle yargılandığı davanın görülmesine devam edildi. Ece Ronay'ın hazır bulunduğu duruşmaya ünlü komedyen katılmadı. Önceki gün apandisit ameliyatı olan Erbil'in mazereti kabul edildi ancak yeniden zorla getirme emri verildi.

Magazin

23.01.2024, 19:58

Ece Ronay, kendisini taciz ettiği iddiasıyla Mehmet Ali Erbil hakkında suç duyurusunda bulunmuş ve ünlü komedyen hakkında dava açılmıştı. Erbil, 'elektronik haberleşme aracılığıyla cinsel taciz', 'sesli, yazılı veya görüntülü bir iletiyle hakaret' ve 'tehdit' suçlarından 8 yıl 10 aya kadar hapis cezası talebiyle yargılanıyor. 

Erbil'in taciz davası Anadolu 67. Asliye Ceza Mahkemesinde görüldü. Duruşmada Ece Ronay Bilir ve taraf avukatları hazır bulunurken, önceki gün apandisit ameliyatı olan Mehmet Ali Erbil katılmadı.

Mahkeme hakimi, Mehmet Ali Erbil'in avukatı tarafından iletilen sağlık raporu olduğuna dair dilekçeyi tutanağa geçirdi. 

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

AÇTIĞI CANLI YAYINLARI ÖRNEK GÖSTERDİ

Duruşmada söz alan Ece Ronay, ünlü komedyenden şikayetçi olduğunu tekrarlayarak "Cezalandırılmasını talep ediyorum" dedi. Ronay'ın avukatı Ali Furkan Tatlı ise Mehmet Ali Erbil'in sosyal medya platformlarından açtığı canlı yayınlara değinerek "Sağlığı gayet yerindedir" şeklinde konuştu.

Sanık Erbil'in avukatı Şeyda Yıldırım ise "Müvekkilin geçirmiş olduğu ameliyat ve sağlık raporuyla mazeretli olduğu ortadadır" diyerek Erbil'in gelecek celse duruşmada hazır bulunacağını söyledi.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

ZORLA GETİRİLME EMRİ DÜZENLENMESİNE HÜKMETTİ

Ara karar açıklayan mahkeme, sanığın mazeretinin kabulüne karar vererek, bir önceki celse sanık hakkında çıkarılan zorla getirme kararının yerine getirilmesi çerçevesinde yeniden zorla getirme emri düzenlenmesine hükmetti. Duruşma eksikliklerin giderilmesi için ertelendi.


 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading