Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı, ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Mehmet Ali Erbil'den korkutan haber! Apar topar hastaneye kaldırıldı, ameliyata alındı! Sağlık durumu nasıl?

Uzun süre kaçış sendromuyla mücadele eden Mehmet Ali Erbil cephesinde flaş bir gelişme yaşandı. Evinde fenalaşarak hastaneye kaldırılan ünlü şovmen ameliyat oldu. Ercan Avşar, ünlü ismin sağlık durumuna ilişkin gelişmeyi paylaştı.

Magazin

23.01.2024, 19:57

Mehmet Ali Erbil, daha önce evde başını küvete vurması sonucu hastaneye kaldırılmış ve tedavi görmeye başlamıştı. Bir süre Kaçış Sendromu nedeniyle tedavi gören Mehmet Ali Erbil, hayranlarını bir kez daha korkuttu. 

Ünlü komedyen, önceki gece evde fenalaşarak apar topar hastaneye kaldırıldı. Apandisit ameliyatı olan 65 yaşındaki Erbil'in sağlık durumu merak konusu oldu. Yakın arkadaşı Ercan Avşar, komedyenin sağlık durumuna ilişkin bilgiyi sosyal medya hesabından paylaştı. 

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

"DURUMU İYİ, HERKESE SELAMI VAR"

Erbil'in bir karesini yayınlayan Ercan Avşar, "Babacığım bugün apandisit ameliyatı oldu. Refakatçı oldum. Eve geldik. Durumu çok iyi şükür. Pazartesi seti var, dinleniyor. Herkese selamı var" notunu düştü.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading