Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay açıklaması: Telefon asistanımın

Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay açıklaması: Telefon asistanımın

Şarkıcı Ece Ronay'a attığı mesajlar ifşa olan Mehmet Ali Erbil'den ilk açıklama geldi. Erbil, telefonu asistanının kullandığını söyledi.

Magazin

23.01.2024, 18:04

Sosyal medya fenomeni ve genç şarkıcı Ece Ronay, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada ünlü şovmen Mehmet Ali Erbil'in kendisine attığı ses kayıtları ve mesajlarını ifşa etti. Mesajları yayınlayan Ronay, "Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun." ifadelerini kullandı.

Erbil'in attığı iddia edilen mesajlarda, "Bu akşam yanınızda uyumak istiyorum, Memelerini Tiktok'ta açıp göstermek daha mı saygın" gibi ifadeler bulunuyor.

"ASİSTANIMLA İRTİBAT HALİNDE"

Taciz mesajları attığı iddiasıyla gündeme gelen Mehmet Ali Erbil, TV8'de ekrana gelen 2. Sayfa programına telefonla bağlanarak açıklamalarda bulundu. İddiaları yalanlayan Erbil, "Kız bana video çekerek köpek diyor. Olay bundan ibaret. Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde ben değilim." dedi.

"KAMUOYU BENİ BİLİYOR"

Para almadan klibinde oynadığını ve Ece Ronay'a 'kardeşim' dediğini söyleyen Erbil, "Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum ya kamuoyu beni biliyor. Benim sözüme mi inanacaklar bu kıza mı? Ben yanında uyumak istiyorum diye mesaj atmadım. Benim telefonum asistanımın elinde. O da 'Bu kızın beklentisi farklı' diye defalarca uyardı. Mahkemede hesaplaşacağız. Kızım yaşındaki bir kadın bana 'köpek' diyor." diye konuştu.

"Z KUŞAĞININ TUZAĞINA DÜŞTÜM"

Daha sonra sosyal medya hesabından paylaşım yapan ünlü şovmen, "Z kuşağının tuzağına düştüm. Ben o mesajların tamamını medya makamına değil savcılık makamına sunacağım. Sonuç olarak o klipte olmaktan da adı geçen şahsa destek vermekten de çok pişmanım." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading