Yandex Metrica
SON DAKİKA
Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a suç duyurusu: Saygınlığımı zedeledi

Mehmet Ali Erbil'den Ece Ronay'a suç duyurusu: Saygınlığımı zedeledi

Mehmet Ali Erbil taciz ettiği iddiasıyla yargılandığı ve kendisine 'dilenci' diyen sosyal medya fenomeni Ece Ronay hakkında suç duyurusunda bulundu.

Magazin

23.01.2024, 19:49

Mehmet Ali Erbil'in TikTok hesabı açıp takipçilerinden hediye istemesi üzerine fenomen ve şarkıcı Ece Ronay “Yeni dilenciniz hayırlı olsun Türkiye” diye açıklama yaptı. Sabah gazetesinden Deniz Yusufoğlu'nun haberine göre Erbil, kendisine "dilenci" diyen Ece Ronay hakkında saygınlığının zedelendiği gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu. Mehmet Ali Erbil, saygınlığının zedelendiği gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulundu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

'Z KUŞAĞININ TUZAĞINA DÜŞTÜM'

Sosyal medya fenomeni Ece Ronay, geçtiğimiz yıl ekim ayında klibinde oynayan Mehmet Ali Erbil'in kendisini taciz ettiğini iddia etmiş, Ünlü komedyen ise " Bu kız beni reklam için kullanıyor. Ben kimseyi taciz etmedim. Z kuşağının tuzağına düştüm" demişti.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle


'AĞZA ALINMAYACAK LAFLAR ETTİ'

Ece Ronay sosyal medya hesabından Mehmet Ali Erbil ile yazışmalarını yayınlamıştı.

Merhaba arkadaşlar. Gün geçmiyor ki ülkemizde bir kadın daha tacize ve şiddete uğramasın. Şiddet diyorum çünkü psikolojik şiddet de şiddetin bir türevidir. Mehmet Ali Bey’i linçlemiştim, sonra bana mesaj atıp ağlayarak hastayım dediği için konuyu kapatıp özür dilemiştim. Klibimde oynamasını teklif ettim, kabul etti. Zaten çok değil, 5 saniye falan görünüyor klipte. Klip sonrası ahlaksızıklar her geçen gün level atlayarak büyüdü. Görmezden gelmeye çalıştım, yaşına ve bulunduğu konuma saygımdan sessiz kalmaya çalıştım. Ona da gördüğünüz üzere ilk günden itibaren düşündüğü gibi bir münasebetimiz olamayacağını kırmadan söyledim. Ama bugün bana durup dururken ağza alınmayacak derecede laflar söyleyip tehdit ettiği için bu paylaşımı yapmak zorundayım. Bu paylaşım belki kariyerime ve mesleğime zarar verecek, çünkü kendisi yıllardır bu piyasada olan bir insan. Ama ben susmayacağım çünkü kendimi kandırılmış ve değersiz hissediyorum. Ben düştüm, başkası bu tufaya düşmesin diye bu bir uyarı postudur. Ünlü de olsanız fenomen de olsanız tacizden kaçamıyorsunuz. Yazıklar olsun.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

'BENİ REKLAM İÇİN KULLANDI'

Mehmet Ali Erbil, Ece Ronay'ın suçlamalara böyle cevap vermişti:

Kız bana video çekerek 'köpek' diyor. Olay bundan ibaret. Konuyu yargıya taşıyorum. Mesajla ne tacizi olabilir. İfşa etmesi bile ayıp. Ben kendisine böyle mesajlar atmadım o benim asistanımla irtibat halinde, ben değilim. Beş kuruş para almadan onun klibinde oynadım. Ben ona 'kardeşim' diyordum. Dün akşam beni evine davet etti. Ben çocuk muyum ya kamuoyu beni biliyor. Benim sözüme mi inanacaklar yoksa bu kıza mı? Bu TikTok'ta göğüslerini açarak para topluyormuş. 'Senin yanında uyumak istiyorum' diye onu ben yazmadım. Benim telefonum asistanımın elinde. O da beni defalarca kez uyardı 'Bu kızın beklentisi farklı' diye. Artık mahkemede hesaplaşacağız. Kızım yaşındaki bir kadın bana 'köpek' diyor. Asıl tehdidi o yaptı. Kendi instagram'dan bana yazdı sonra klibini söyledi. Ben bu zamana kadar kimsenin klibinde oynamadım. Gençlere destek olmak için oynamıştım.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading