Yandex Metrica

Mehmet Ali Erbil'den akıl almaz savunma! Melike Öcalan'a şoke eden ifadeler kullanmıştı 'Her zamanki halim'

Mehmet Ali Erbil'den akıl almaz savunma! Melike Öcalan'a şoke eden ifadeler kullanmıştı 'Her zamanki halim'

Mehmet Ali Erbil, bir derginin ödül töreninde sunucu Melike Öcalan'a söylediği sözlerle tepki çekmişti. Olayın yankıları devam ederken, ünlü şovmenden konuyla ilgili açıklama geldi.

Magazin

09.02.2024, 09:18

Quality of Magazine Dergisi, geçtiğimiz günlerde Quality Ödül Töreni'ni gerçekleştirdi. Törenin sunuculuğunu Melike Öcalan üstlendi. Ödül vermek üzere sahneye çıkan Erbil, Melike Öcalan'a "Çok güzelleşmişsin sen. Elimi değdirdiğim herkes meşhur oluyordu. Bir sana değdiremedim elimi." ifadelerini kullandı. 

Melike Öcalan ise olayın ardından yaptığı açıklamada "İki gündür olayın etkisinden çıkamıyorum. Böyle bir şeyle anılmak can sıkıcı bir şey açıkçası. Ne diyebilirim ki üzücü bir şey. Sahnede neye uğradığımı şaşırdım ben toparlamasam konu farklı bir yerlere gidecekti biraz sakin kalmaya başladım. Mehmet Ali Erbil okumuş bir insan bir kadının başarısıyla bir yerlere gelmesine şaşırması çok üzücü." dedi.

"BİR DAHA YAN YANA GELMEK İSTEMEM"

Öcalan, sözlerinin devamında "Bir erkeğin elinin değmeden bir kadının başarılı olmasına şaşırdı. Şaka dediğiniz komik olur bu komik değildi. Profesyonel olarak işimi yaparım ben ama bir daha Mehmet Ali Erbil'le yan yana gelmek istemem." diye konuştu.

"HER ZAMANKİ HALİM"

Bebek'te objektiflere yansıyan Mehmet Ali Erbil ise olayla ilgili açıklamada bulundu. Erbil kendisini "Benim her zamanki halim. Espri amaçlı yapılan bir şeydi, yanlış anlaşıldı" diyerek savundu.

Melike Öcalan ile olaydan sonra görüşüp görüşmediği sorusuna ise "Nasıl görüşeyim telefon numarası bile yok" şeklinde yanıt verdi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading