Yandex Metrica

Meghan Markle'a bir tepki de Demet Akalın'dan! Sosyal medyadan topa tuttu: Asla Lady Diana olamayacaksın

Meghan Markle'a bir tepki de Demet Akalın'dan! Sosyal medyadan topa tuttu: Asla Lady Diana olamayacaksın

Prens Harry'nin eşi Meghan Markle, kapak olduğu dergiye röportaj verdi. Röportajında çok konuşulacak açıklamalarda bulunan Markle, "Yalnızca var olarak bile hiyerarşinin dinamiklerini bozuyorduk" dedi. Demet Akalın'dan ünlü oyuncuya tepki geldi.

Magazin

23.01.2024, 19:45

Prens Harry ve Meghan Markle, hem evlilikleri hem kraliyetten ayrılmaları ile uzun süre gündemden düşmemişti. Birçok röportajında kraliyete dair açıklamalarda bulunan Markle, yine tartışma yaratacak açıklamalarda bulundu.

Yaşamını eşi ve çocuklarıyla ABD'de sürdüren Markle, "The Cut" dergisine kapak oldu ve kraliyette yaşadıkları hakkında çarpıcı ifadeler kullandı. Markle, "Yalnızca var olarak bile hiyerarşinin dinamiklerini bozuyorduk. Söyleyecek çok şeyim var. Hala iyileşiyorum" dedi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

"EFSANE OLMAK BAŞKADIR"

Markle'ın açıklamalarına sosyal medyada bazı kullanıcılar destek verirken, bazılarından ise tepki geldi. Tepki gösterenler arasında ünlü şarkıcı Demet Akalın da yer aldı. 

Instagram hesabından paylaşım yapan Demet Akalın, "Hem kraliyetten kurtulmak istiyor hem de çarşaf çarşaf kraliçeyi kötülüyor. Üzgünüm asla Lady Diana olamayacaksın. Efsane olmak başkadır." ifadelerini kullandı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading