Yandex Metrica
SON DAKİKA

Sitede Ara

Masumlar Apartmanı'ndan kahreden haber! Süreyya Gürsel Evren feci şekilde can verdi! Gizemli ölüm hakkında soruşturma başlatıldı

Masumlar Apartmanı'ndan kahreden haber! Süreyya Gürsel Evren feci şekilde can verdi! Gizemli ölüm hakkında soruşturma başlatıldı

Son olarak Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Süreyya Gürsel Evren, gizemli bir şekilde hayatını kaybetti. Oyuncunun şüpheli ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Magazin

23.01.2024, 19:40

Fazilet Hanım ve Kızları, Şahin Tepesi gibi dizilerde rol alan Süreyya Gürsel Evren, son olarak ise Masumlar Apartmanı'nda izleyici karşısına çıktı. Oyuncudan kahreden haber geldi. Evren, Pendik'te bir apartmanın üçüncü katından düşerek gizemli bir şekilde hayatını kaybetti.

Edinilen bilgilere göre, ünlü oyuncu gece saatlerinde arkadaşlarıyla birlikte eğlendikten sonra Pendik'te bulunan bir eve gitti. Evren, binanın üçüncü katından düşerek şüpheli şekilde can verdi. 

GİZEMLİ ÖLÜME SORUŞTURMA

Medyaradar'ın haberine göre, bu sabah yerde hareketsiz yatan bir kişiyi gören vatandaşlar polis ve sağlık ekiplerine haber verdi. olay yerine ekiplerin yaptığı incelemelerin ardından hayatını kaybeden kişinin 54 yaşındaki Süreyya Gürsel Evren olduğu belirlendi. 

Oyuncunun cenazesi adli tıp kurumu morguna kaldırılırken, ölümüne ilişkin soruşturma başlatıldı.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading