Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masumlar Apartmanı 54. bölüm ön izleme yayınlandı! Safiye ve Hikmet’ten duygulandıran sahne…

Masumlar Apartmanı 54. bölüm ön izleme yayınlandı! Safiye ve Hikmet’ten duygulandıran sahne…

Masumlar Apartmanı 54. bölüm ön izleme yayınlandı mı? Masumlar Apartmanı 54. bölümünde neler olacak? gibi sorular izleyici tarafından merak konusu oldu. İşte haberin ayrıntıları…

Magazin

23.01.2024, 18:40

TRT1 kanalının en çok izlenilen dizisi Masumlar Apartmanı, yayın hayatına soluksuz bir şekilde devam ediyor. Sevilen dizi Masumlar Apartmanı son olarak 53. bölümü ile izleyicilerle buluştu. Masumlar Apartmanı’nın 54. Bölüm fragmanı yayınlanıp yayınlanmadığı seyirci tarafından merak ediliyor. Masumlar Apartmanı dizisinin 54. Bölüm fragmanı ve ön izlemesi yayınlandı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN KONUSU NEDİR?

Masumlar Apartmanı, yapımcılığını OGM Pictures'ın ve senaristliğini Deniz Madanoğlu ile Rana Mamatlıoğlu'nun üstlendiği, psikoloji ve drama türündeki Türk televizyon dizisidir. Başrollerini; Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Melisa Şenolsun ve Aslıhan Gürbüz paylaşmaktadır. Dizi 15 Eylül 2020 tarihinde TRT 1'de yayımlanmaya başladı. Dizinin yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı ve Çiğdem Bozali oturmaktadır. Onur Güvenatam tarafından yaratılan dizi İstanbul'da aynı evde yaşayan dört kardeşin psikolojik durumunu ve etraflarındaki hayatı konu alır. Dizi, Gülseren Budayıcıoğlu'nun 2004 yılında yayımlanan Madalyonun İçi romanının "Çöp Apartman" bölümünden uyarlanmıştır.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading