Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masumlar Apartmanı 53. bölümde ne oldu? Han saldırından sağ çıkabilecek mi?

Masumlar Apartmanı 53. bölümde ne oldu? Han saldırından sağ çıkabilecek mi?

Masumlar Apartmanı dizisi 53. bölümü ile izleyiciyi ekrana kilitlemeyi başardı. Masumlar Apartmanı dizisinin sevenleri yeni bölümde neler olacağını merak ediyor. İşte detaylar…

Magazin

23.01.2024, 18:35

Masumlar Apartmanı 53. son bölüm yayınlandı. Her hafta salı akşamları seyirci karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nın 28 Aralık tarihli son bölümünde Naci’nin Safiye'lerin evine yerleşmesi dikkat çekerken, Gülben ve Esat'ın apartmana taşınması çarpıcı gelişmelerden oldu. Han ve Ceylan aralarındaki sorunların çözüldüğü son bölüme; Han'ın çöpte karşılaştığı gizemli kişiler tarafından saldırıya uğraması damga vurdu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

ARDA TÜKMEN DAMGA VURDU

Masumlar Apartmanı son bölüm tek parça yayınlandı. Trt1 ekranlarında 28 Aralık Salı akşamı sevenlerinin karşısına çıkan Masumlar Apartmanı'nda Han ve Ceylan'ın yeniden beraber olmaları duygu dolu anları ekranlara getirirken, ünlü Şef Arda Türkmen'in diziye konuk olarak katılması da dikkat çekti. Final anında Han'ın dayak yiyerek kendisinden geçmesi ise merak dolu anlara neden oldu. Tüm bunların ardından dizinin son bölüm izleme ekranı yayınlandı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MASUMLAR APARTMANI DİZİSİNİN 53. SON BÖLÜMÜNDE NELER OLDU?

Safiye, Naci’nin otelden ayrıldığını öğrenir. Korku ve kızgınlık arasında gidip gelirken daha fazla dayanamaz ve gidip Naci’yle yüzleşir. Sonuç umduğu gibi olmaz ve Safiye ümitsizliğe kapılır fakat Naci’nin beklenmedik bir kararla çıkagelmesi içinde yepyeni bir umut yeşertir. Gülben’se apartmana taşınacak olmanın heyecanı içindedir. Ancak oraya taşınmasının ablasına nasıl bir engel oluşturacağından habersizdir. Sonunda taşınma günü gelir çatar.

Taşınmanın ertesi günüyse Gülben büyük bir Yemek vermeye karar verir. Neşeyle başladığı hazırlık hüsranla sonuçlanacakken yardımına hiç umulmadık biri yetişir. Han ve Ceylan aralarındaki sorunları görmezden gelip sadece birlikte olmanın mutluluğuna odaklanırlar. İnce bir çizgide dengede durmaya çalışırken, Han’ın çöpte karşılaştığı gizemli biri tüm dengeleri sarsacaktır.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Dizinin yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Fragmanın ilerleyen günlerde yayınlanması bekleniyor.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading