Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef’te potada kimler var? Bu hafta kim elenecek?

MasterChef’te potada kimler var? Bu hafta kim elenecek?

TV8’de yayınlanan MasterChef Türkiye izleyiciyi televizyona kilitlemeye devam ediyor. 5 Aralık Pazar günü yeni bölümü yayınlanacak olan yarışmaya kimin veda edeceği merakla bekleniyor.

Magazin

23.01.2024, 18:24

MasterChef Türkiye’de 2 Aralık Perşembe günü yayınlanan bölümünde haftanın son dokunulmazlık oyunu oynandı. Büyük ilgiyle ve merakla izlenen MasterChef, son takım oyunu Alanya’da gerçekleşti. Özel konuklara yapılan yöresel yemekler ile dokunulmazlığın ve eleme adayının isimleri belli oldu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

İLK DOKUNULMAZLIK KIRMIZI TAKIMIN

MasterChef’te ilk dokunulmazlığı Kırmızı takım kazanırken, Mavi takımın oynadığı bireysel dokunulmazlık oyununda ise kazanan Hasan oldu. Hasan’ın eleme adayı olarak seçtiği isim ise Tahsin oldu. Daha sonra yapılan oylamada potaya giren ikinci isim Burcu oldu. İkinci dokunulmazlığı da kazanan Kırmızı Takım olurken Mavi Takım da dokunulmazlığı kazanan Sergen oldu. Araz ve Hasan direkt potaya girdi. Bireysel dokunulmazlık oyununda gecenin en iyi yemeğini yapıp dokunulmazlığı kazanan Dilara oldu. Dilara eleme adayı olarak Görkem’i seçti. Son dokunulmazlık oyununu kaybeden Kırmızı takımda, oylama sonucu Safanur eleme adayı oldu.

Potaya giren isimler; 1-Tahsin, 2-Burcu, 3-Araz, 4-Hasan, 5-Görkem, 6-Safanur

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading