Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? Masterchef 17 Eylül ödül oyununu kim kazandı?

Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? Masterchef 17 Eylül ödül oyununu kim kazandı?

Masterchef'in yeni bölümünde ilk önce mavi ve kırmızı takım arasında ödül oyunu gerçekleştirildi. Ardından yedek kadrodaki isimler ana kadroya girebilmek için yarıştı. Peki Masterchef yedeklerden kim kazandı? Masterchef ödül oyununu hangi takım kazandı 17 Eylül? İşte detaylar...

Magazin

24.03.2024, 23:53

Masterchef 2022'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor. 17 Eylül Cumartesi akşamı ekrana gelen yeni bölümde ödül oyunu oynandı ve yedeklerden ana kadroya katılan dördüncü isim belli oldu. İlk olarak mavi ve kırmızı takım ödül oyunu için kıyasıya yarıştı. Ardından yedek kadrodaki isimler ana kadroya girebilmek için mücadele etti. Peki Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? Masterchef ödül oyununu kim kazandı? İşte detaylar...

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

MASTERCHEF ÖDÜL OYUNUNU KİM KAZANDI?

Masterchef'te ilk olarak ödül oyunu gerçekleştirildi. Mavi ve kırmızı takım ödülü kazanmak için kıyasıya mücadele etti. Yarışmacılardan soğan dolması, bal kabağı böreği ve kıbrıs tatlısı istendi. Mücadelenin sonunda şefler iki takımı da değerlendirdi. 

Değerlendirme sonucunda kazanan mavi takım oldu.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF YEDEKLERDEN ANA KADROYA KİM GİRDİ 17 EYLÜL?

Yedek kadrodaki yarışmacılar ana kadroya girebilmek için tezgah başında ter döktü. İlk olarak yarışmacılardan tavuklu siron yemeği istendi. Yedek kadrodaki yarışmacılar en iyi yemeği yapmaya çalıştı. Değerlendirme sonucunda ikinci tura kalan isimler Cenkay, Göktürk, Ege ve Tolga oldu.

İkinci turda ise yarışmacılar en iyi pırasa yemeği yapmaya çalıştı. Yarışmanın sonunda ana kadroya girmeye hak kazanan isim Tolga oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading