Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? 24 Eylül Masterchef yedeklerden kim kazandı?

Masterchef yedeklerden ana kadroya kim girdi? 24 Eylül Masterchef yedeklerden kim kazandı?

Masterchef'te yedek kadrodaki isimler ana kadroya girme mücadelesi veriyor. Yarışmanın 24 Eylül'de ekrana gelen yeni bölümünde yedek kadrodaki yarışmacılar ana kadro için mücadele etti. Peki 24 Eylül Masterchef kim kazandı, yedeklerden kim ana kadroya girdi?

Magazin

23.01.2024, 19:51

Masterchef'te yarışma heyecanı tüm hızıyla devam ediyor. Yarışmanın 24 Eylül Cumartesi akşamı yayınlanan yeni bölümünde yedek kadrodaki yarışmacılar ana kadroya girebilmek için bir kez daha tezgah başına geçti. Ana kadroya hangi yarışmacının girdiği, kimin kazandığı merak ediliyor. Peki Masterchef 24 Eylül yedeklerden kim kazandı? Masterchef ana kadroya kim girdi? İşte detaylar..

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF YEDEKLERDEN KİM KAZANDI 24 EYLÜL?

Masterchef 2022'de yedeklerden ana kadroya dahil olacak son yarışmacının belirlenmesi için bir kez daha mücadele sergilendi. Yarışmanın ilk etabında kuru fasulye ve pilav istendi. İlk turda başarılı olan 6 isim ikinci etaba yükselme hakkı kazandı.

İkinci etapta şefler yarışmacılara ana ürün olarak kontrafile verip yaratıcı bir tabak çıkarmalarını istedi. 6 yarışmacı kıyasıya yarıştı. 

Şeflerin yaptığı değerlendirme sonucunda yedeklerden ana kadroya giren son isim Şule oldu.


Loading