Yandex Metrica

MasterChef Türkiye bugün kim kazandı? MasterChef final oyununda avantajlı olan isim kim?

MasterChef Türkiye bugün kim kazandı? MasterChef final oyununda avantajlı olan isim kim?

MasterChef Türkiye bugün kim kazandı? MasterChef final oyununda avantajlı olan isim kim? gibi sorular izleyici tarafından merak ediliyor. İşte MasterChef Türkiye’nin finale giden yarışta avantajlı olan isim…

Magazin

23.01.2024, 18:38

MasterChef Türkiye 2021 final oyunları başladı. 13 Ocak Perşembe akşamı ekrana gelen MasterChef Türkiye'nin bu bölümünde yarışmacılar finale giden yoldaki ilk oyuna başladılar. Somer Şef, 13 Ocak Perşembe akşamı MasterChef 2021 finalistleri Eren ve Hasan'ın ilk gece alınacak puanlar için yarışacağı konsepti açıkladı.

Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video paylaştı Geçtiğimiz hafta babasını kaybetmişti! Oyuncu Damla Ersubaşı yeni bir video... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF TÜRKİYE KİM KAZANDI, EREN Mİ, HASAN MI?

MasterChef'te ilk final oyunu başladı. Somer Sivrioğlu gecenin konseptini duyurdu. Toplamda 3 oyunun oynanacağı 13 Ocak Perşembe gecesi yarışmacılar ilk olarak yarışmaya ilk geldikleri zamanki eleme yemeklerini yaptılar.

Bu akşamın ikinci yemeği yarışmacıların kendilerinin belirlediği 4 ürün ve temel ürünlerle yapacakları yaratıcılık gerektiren bir yemek oldu. Yarışmacılar bu akşam son olarak hayatlarına yön veren, hayatlarını değiştiren bir yemek yaptılar. MasterChef Türkiye 2021'de avantajlı olan isim gecenin sonunda, bütün yemekler yapıldıktan sonra belli oldu.

"Sıfır beden herkese uymaz" demişti! Eski manken verdiği pozlarla Maldivleri... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF TÜRKİYE FİNAL OYUNUNDA KİM ÖNDE?

MasterChef finalistlerinden Eren ve Hasan gecenin üç yemeğini de jüriye servis etti. MasterChef Türkiye final oyunlarında gecenin sonunda avantajlı olan isim Eren oldu.

MasterChef Türkiye final oyununda puan durumu ise şöyle:

Eren: 65

Hasan: 59

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading