Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef'te ortalık karıştı, Acun Ilıcalı öfkeden deliye döndü! O yarışmacıyı göndermek istedi 'Seninle uğraşamam'

Masterchef'te ortalık karıştı, Acun Ilıcalı öfkeden deliye döndü! O yarışmacıyı göndermek istedi 'Seninle uğraşamam'

TV8'in ilgiyle izlenen yarışması Masterchef'le ilgili ortaya atılan iddia gündeme bomba gibi düştü. Acun Ilıcalı'nın yarışmacılardan Fatma Nur Uçar'ın davranışlarından rahatsızlık duyduğu ve göndermek istediği öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 19:41

1 Temmuz itibarıyla başlayan Masterchef 2022 sezonu ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yarışmanın final turunda adaylar, ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele ediyor. Sevilen yarışmayla ilgili büyük yankı uyandıran bir iddia ortaya atıldı.

Haber Global'in haberine göre, Ilıcalı ve yarışmadaki tavırlarıyla tepki çeken Fatma Nur Uçar tartışma yaşadı. Ilıcalı'nın Uçar'ı göndermek istediği öne sürüldü. İkili arasında yaşanan sert tartışmada araya yarışmacılar ve yapım girdi.

"SENİNLE UĞRAŞAMAM"

Acun Ilıcalı'nın şefleri ziyareti esnasında Fatma Nur Uçar ile tartıştığı ve "Sen evine git ya! Ben seninle uğraşamam" diyerek yarışmadan elemek istediği iddia edildi. 

Ünlü televizyoncunun bu tepkisinin ardından araya İrem Kanan ve yapım girdi. Kararından vazgeçen Ilıcalı'nın Fatma Nur'un herhangi bir sorun çıkarması durumunda gönderilmesini istediği belirtildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading