Yandex Metrica

Masterchef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takım kaptanı kim oldu?

Masterchef'te kaptanlık oyununu kim kazandı, takım kaptanı kim oldu?

Masterchef Türkiye'nin 25 Ekim akşamı ekrana gelen yeni bölümünde mavi ve kırmızı takım kaptanları ve kadroları belli oldu. Peki Masterchef 25 Ekim kaptanlık oyununu kim kazandı, takım kaptanları kim oldu?

Magazin

23.01.2024, 18:11

Masterchef Türkiye'nin 25 Ekim akşamı yayınlanan bölümünde kaptanlık oyunu heyecanı yaşandı. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın jüri üyesi olduğu Masterchef'te yarışmacılar takım kaptanı olmak için mücadele etti.Peki kaptanlık oyununu kim kazandı, mavi ve kırmızı takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef'in yeni hafta takımları ve kazanan isim...

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MASTERCHEF KAPTANLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?

TV8'in sevilen yarışmasında 10'uncu haftanın kaptanlık oyununda yarışmacılar mavi takım kaptanı olmak için en iyi çiğ köfteyi yapmaya çalıştı. Şanlıurfa, Adıyaman, Konya, Diyarbakır, Gaziantep ve Kahramanmaraş usülü çiğ köfteler yapıldı. Sürenin sonunda şefler tadım yaparak mavi takım kaptanı olacak ismi belirledi.

En başarılı 3 isim olarak Azize, Ateş ve Burcu çağırıldı. En iyi çiğköfteyi yapan Ateş, ilk defa kaptanlık oyununu kazanarak mavi takımın kaptanı oldu.Mavi takım kaptanlığını kazanan 19 yaşındaki Mert Ateş Durukan, kırmızı takım kaptanı olarak Pelin Zaman'ı seçti. Takım kaptanlarının belli olmasının ardından takımlar oluşturuldu.

Masterchef'in bu haftaki takımları şöyle;

Mavi Takım

Ateş (Kaptan)
Hasan
Araz
Tahsin
Burcu
Mert
Safanur

Kırmızı Takım

Pelin (Kaptan)
Eren
Sergen
Azize
Emre
Dilara

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading