Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef'te ilk takım kaptanı belli oldu! İşte mavi ve kırmızı takım kaptanları

Masterchef'te ilk takım kaptanı belli oldu! İşte mavi ve kırmızı takım kaptanları

Masterchef 2021'in 23 Ağustos Pazartesi akşamı ekrana gelen bölümünde yarışmacılar ilk kaptanlık oyununda karşı karşıya geldi. Masterchef'te yeni sezonun ilk takım kaptanı kim oldu? İşte Masterchef 2021 yeni sezonun ilk takım kaptanları ve takımları...

Magazin

23.01.2024, 17:52

Masterchef 2021'de final turu heyecanı sona erdi ve ana kadroda yarışacak 16 isim belli oldu. Programın 23 Ağustos Pazartesi akşamı yayınlanan 45'inci bölümünde yarışmacılar, ilk mavi takım kaptanı olmak için kıyasıya mücadele etti. Mehmet Yalçınkaya, Somer Sivrioğlu ve Danilo Zanna'nın istediği yemeği en iyi yapan yarışmacı mavi takımın kaptanı oldu.

İlk takım kaptanları için yarışmacılardan mantı yapmaları istendi. Yarışmacılar, Kayser, Boşnak, Sinıo, Bodrum ve birçok farklı mantı çeşidini şeflerin beğenisine sundu. 

DEĞERLENDİRME DIŞI KALDI

Şefler, 40 dakikalık süre bittikten sonra mantısına sos koyan Şükrü'nün tabağını değerlendirmeye almadı. Tadımın ardından en başarılı yarışmacılar Emre, Sergen, Eren, Görkem, Hasan ve Burcu oldu.

MASTERCHEF 2021 İLK TAKIM KAPTANI

Yemeklere bir kez daha tadım yapan Somer, Mehmet ve Danilo şef, Burcu'yu birinci seçti. Burcu, Masterchef 2021'in ilk mavi takım kaptanı oldu.Burcu, kırmızı takım kaptanı olarak Eren'i seçti. Daha sonra kaptanların seçimleriyle takımlar oluşturuldu.

İlk haftanın mavi takımında yer alan isimler: Burcu, Hamza, Tunahan, Görkem, Hasan, Tahsin, Safanur, Fatma

Kırmızı takımda yer alan isimler: Eren, Emre, Şükrü, Mert, İbrahim, Dilara, Sergen ve Milhan

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading