Yandex Metrica

Masterchef'te ikinci yarışmacı kim oldu? 2 Ağustos Masterchef 2022 ana kadroya kim girdi?

Masterchef'te ikinci yarışmacı kim oldu? 2 Ağustos Masterchef 2022 ana kadroya kim girdi?

Masterchef 2022'de ana kadro için mücadele sürüyor. Yarışmanın ana kadrosuna katılan ilk isim Metin olmuştu. Bugün yayınlanan bölümde yarışmacılar ana kadroya girebilmek için kıyasıya mücadele etti. Peki Masterchef 2022 ikinci yarışmacı kim oldu, ana kadroya kim girdi? Taze fasulye düellosunu kim kazandı?

Magazin

23.01.2024, 19:37

Masterchef, tüm hızıyla devam ediyor. İkinci turu başarıyla geçen isimler final turunda bir kez daha mücadele veriyor. Son turu da geçen yarışmacılar ana kadroya girmeye hak kazanıyor. İki aşamalı oyunu da kazanan isim ana kadroya girmeye hak kazanıyor. Masterchef 2022 kadrosunun ilk ismi Metin olmuştu. Peki 2 Ağustos Masterchef kadrosuna kim girdi? Taze fasulye düellosunu kim kazandı? İşte detaylar...

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 2022 ANA KADROYA KİM GİRDİ 2 AĞUSTOS?

Masterchef'in 2 Ağustos akşamı yayınlanan yeni bölümde ilk olarak yarışmacıların empanada yapmaları istendi. En iyi tabağı çıkaran Atike, Gamze, Onur, Melih, Seyfullah ve Tolga ikinci aşamaya geçmeye hak kazandı.

İkinci aşamada yarışmacılara ana ürün olarak taze fasulye verildi. Yaratıcılık turunda en iyi tabağı çıkararak Masterchef 2022 ana kadrosuna girmeye hak kazanan isim Gamze oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading