Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef'te eleme adayları kimler oldu?

Masterchef'te eleme adayları kimler oldu?

Masterchef'in dün ekrana gelen yeni bölümünde ilk takım oyunu oynandı. Dokunulmazlığı alan kişi ve eleme adayları belli oldu. Peki Masterchef eleme adayları kimler oldu?

Magazin

23.01.2024, 18:00

Yeni oluşturulan mavi ve kırmızı takım, haftanın ilk takım oyununu gerçekleştirdi. Jüri üyeleri yarışmacılardan Osmanlı Saray Mutfağı menüsü istedi. Menüde; ıspanak borani, soğanlama, pırasa köftesi, mualla, bıldırcın dolması, ayva kalyesi ve leblebi helvası yer aldı.  Bir saatlik süre sonunda kazanan takım kırmızı takım oldu.

İkinci turda kaybeden mavi takıma Somer Şef'in imza tabağı Analı Kızlı verildi. Yarışmacılar bireysel dokunulmazlık için mücadele ederken, kazanan isim Burcu oldu.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

19 EYLÜL MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Kırmızı ve mavi takımın mücadelesinden sonra eleme adayları belirlendi. Bireysel dokunulmazlığı kazanan Burcu, ilk eleme adayı olarak Mustafa'nın ismini verdi. İkinci aday için yapılan oylamada Sergen ve Eren'in ismi 7'şer kez yazıldı. Kaptan Azize eleme adayını belirledi. Azize'nin tercihini Sergen'den yana kullanmasıyla Masterchef haftanın ilk eleme adayları Mustafa ve Sergen oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading