Yandex Metrica

Masterchef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler?

Masterchef'te dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler?

Masterchef Türkiye 23 Eylül akşamı 75. bölümüyle ekrana geldi. Dokunulmazlık yarışının ardından eleme adayları belirlendi.

Magazin

23.01.2024, 18:01

Masterchef Türkiye 2021'de yarışma heyecanı hızla devam ediyor. Dün akşam yayınlanan 75. bölümde mavi ve kırmızı takımlar dokunulmazlık için mücadele etti. Mücadelenin sonunda kaybeden takım ile yapılan oylamada eleme adayları belirlendi. Peki 23 Eylül Masterchef dokunulmazlığı hangi takım kazandı, eleme adayları kimler oldu?

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF DOKUNULMAZLIĞI HANGİ TAKIM KAZANDI?

Masterchef'in son bölümünde takımlar dokunulmazlık için kıyasıya yarıştı. Kırmızı ve mavi takım İsveç Konsolosluğu'na konuk oldu. Menü olarak yarışmacılardan Kuşkonmaz çorbası, Volovan, İsveç köfte, dana yanağı ve peşmelba istendi. Yapılan değerlendirme sonucunda kırmızı takım oyunun kazananı oldu. Son eleme adayları da mavi takımdan seçildi.

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF ELEME ADAYLARI KİMLER?

Bireysel dokunulmazlık yarışının kazananı ise Eren oldu. Eren'in ilk eleme adayı olarak Hasan'ın ismini söylemesiyle birlikte haftanın beşinci eleme adayı Hasan oldu. 6. eleme adayı için oylama yapıldı. İsmi en çok yazılan yarışmacı Burcu oldu. Böylece haftanın son eleme adayları Hasan ve Burcu olarak belirlendi. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading