Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef Sergen'e dolandırıcılık şoku! İş yerini kapatmak zorunda kaldı

Masterchef Sergen'e dolandırıcılık şoku! İş yerini kapatmak zorunda kaldı

Masterchef Türkiye'nin 2021 sezon kadrosuna yer alan yarışmacılardan Sergen, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada dolandırıldığını duyurdu. Sergen Özen, iş yerini kapatmak zorunda kaldığını açıkladı.

Magazin

17.03.2024, 19:55

Masterchef Türkiye 2021'in sevilen yarışmacılarından Sergen Özen, yarışmayı 4'üncü olarak tamamlamıştı. Tekirdağlı olan yarışmacı, Masterchef'in ardından bir köfteci dükkanı açmıştı. Sergen Özen, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla gündeme geldi. Ortakları tarafından dolandırılan Özen, iş yerini kapattığını açıkladı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

SÖZLEŞMEYİ OKUMADAN İMZALADI, İŞ YERİNDEN OLDU

Instagram hesabından bir video yayınlayan Özen, şu ifadeleri kullandı:

Bildiğiniz gibi köfteciyi kapattım. Yaklaşık 3 aydır açık olan köfteciyi kapatmak zorunda kaldım. Sizin de bilmeye hakkınız olduğunu düşündüm çünkü gidenler oluyormuş. "İsim değişikliği oldu" falan diyorlarmış. Ben 5 ay önce Darcanlar diye bir şirket var, ben bunlarla ortaklık yaptım. Sahipleri de kendi memleketlim, Tekirdağlı. Yerlerini kiralamak için gittim, ortak olalım dediler.

Sonra sözleşmeler imzaladık. İmzaladıktan bir ay sonra "Ufak tefek hatalar olmuş, değiştirmemiz lazım" denilerek değiştirdiler, okumadan imzaladım. Bu benim hatam oldu. Daha sonra ortaklığı bitirmek istedi. "30 yıl isim hakkın bizde, hiçbir şey yapamazsın" dediler. Avukatlarımla isim hakkını kurtardım. Çok kötü niyetli bir sözleşme olduğu için sözleşme fesh oldu.

Haklı olduğum halde uzlaşmaya gittim elemanlar işsiz kalmasın diye. Yeni yer açacağım, daha güzelini açacağım. Hukuki süreç başladı, inşallah kazanacağız. Okumadan babanıza bile bir şey imzalamayın. Oraya gitmeyin, benim ismimi kullanıyorlar.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading