Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya sosyal medyada linç yedi! Senin yüzünden dolandırıldım

MasterChef Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya sosyal medyada linç yedi! Senin yüzünden dolandırıldım

Masterchef jüri üyesi Mehmet Yalçınkaya'nın kızı Sude Yalçınkaya yaptığı paylaşımlarla sosyal medyada ilgi çekiyor. Mehmet Şef'in kızı Sude son olarak bir reklam paylaşımı yaptı. Sude Yalçınkaya'nın yaptığı reklamın insanları dolandırdığı iddia edildi.

Magazin

22.03.2024, 06:59

MasterChef Türkiye'nin jürisi olan Mehmet Şef sosyal medyada en çok konuşulan isimler arasında bulunuyor. Mehmet Yalçınkaya'nın kızı da babası kadar popüler bir isim. Çektiği videolarla fenomen olan Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya yaptığı bir reklam paylaşımıyla dikkat çekti. Bir markanın reklamını yapan Sude Yalçınkaya hayatına devam edip daha sonra bir pozunu paylaştı. Ancak Mehmet Şef'in kızı bu paylaşıma beklemediği yorumlar aldı.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

“SUDE HERKESİ YANILTTI”

Sude Yalçınkaya'nın paylaşımına yorum yapan bazı takipçileri dolandırıldıklarını iddia etti. Takipçilerden bazıları "Dolandırıcı onlar Sude de herkesi yanılttı", "Reklamını yaptığınız sayfa dolandırıcı", "Senin yüzünden dolandırıldım", "Öğrenciyim tüm param gitti" yorumlarında bulundu. Mehmet Şef'in kızı Sude Yalçınkaya bu yorumlara ise cevap vermedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading