Yandex Metrica

MasterChef kim elendi? 7 Kasım 2021 MasterChef Türkiye'de veda eden kim oldu?

MasterChef kim elendi? 7 Kasım 2021 MasterChef Türkiye'de veda eden kim oldu?

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef Türkiye'de dün akşam eleme heyecanı yaşandı. Eleme potasındaki isimler arasında Burcu, Dilara, Mert, Emre, Hasan ve Pelin yer alıyordu. Peki ama MasterChef'te bu akşam kim elendi?

Magazin

23.01.2024, 18:16

TV8 ekranlarının sevilen yarışması MasterChef 2021’de 7 Kasım akşamı bir eleme gecesi daha yaşandı. Emre, Dilara, Hasan, Mert ve Pelin’in potada olduğu yarışmada eleme heyecanı yaşandı. Peki dün akşam MasterChef'te kim elendi?

'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! 'Hesabı yapılamaz' dedi! Acun Ilıcalı aylık kazancını açıklayamadı! Haberi Görüntüle

MASTERCHEF’TE KİM ELENDİ?

Emre, Dilara, Pelin, Mert, Hasan’ın yarıştığı eleme gecesinde bir ilk yaşandı. MasterChef Türkiye'de 3. tabak bu akşam seçilmedi. Somer Şef, ''Emeği olmayan tabağın yeri kabul edilebilir değil. Hamur çiğse konuşulacak hiçbir şey yok. Bu gecenin finalini 4 kişiyle oynayacağız.'' dedi. Mehmet Şef, ''Bugün yaşanmamış bir konuyu yaşadım. Bu akşam şef tabağını en başarısız yapacak yarışmacımız bize veda edecek. 4 kişi yarışacaksınız. Danilo Şef hazırladı şef tabağını.'' ifadelerini kullandı.

Danilo Şef, ''Sizin için çok tatlı bir tabak yaptık. Tabağın adı Dalgalar. Çok basit bir şekilde yapılıyor. Levrekle yapılan bir yemek.'' ifadelerini kullandı. MasterChef 2021’e 7 Kasım gecesi veda eden isim ise Emre oldu. MasterChef Emre kimdir? sorusunun cevabını ise diğer haberimizde bulabilirsiniz. 

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading