Yandex Metrica

Masterchef'in olaylı yarışmacısıydı! Gülistan Şalk Instagram hesabı açtı, ortalık karıştı! 'Telefonum yok' demişti

Masterchef'in olaylı yarışmacısıydı! Gülistan Şalk Instagram hesabı açtı, ortalık karıştı! 'Telefonum yok' demişti

Masterchef 2022 ilgiyle izlenmeye devam ediyor. Yarışmanın ilk turuna Gülistan Şalk isimli yarışmacı damgasını vurmuştu. Şalk, telefonu ve sosyal medya hesabının olmadığını söylemişti. Geçtiğimiz günlerde elenen Şalk Instagram sayfası açtı.

Magazin

23.01.2024, 19:38

Masterchef 2022, 1 Temmuz itibarıyla başladı. Yarışmaya birbirinden ilginç hikayelere sahip yarışmacılar katılırken, o isimlerden bir tanesi ilk tura damgasını vurdu. Gülistan Şalk isimli yarışmacı, 'telefon ve sosyal medya kullanmıyorum' açıklamasıyla herkesi hayrete düşürmüştü.

Şeflerin ilk turda 'evet' dediği Gülistan Şalk, geçtiğimiz haftalarda üçlü düellolarda yarıştı. Ancak Şalk, yemek yaptığı sırada çift tadım yapması nedeniyle değerlendirmeye alınmadı ve elendi.

"INSTAGRAM AÇMASAYDIM SAHTE HESAP AÇILIRDI" 

İlk turda açıklamalarıyla adından söz ettiren Şalk'ın Instagram hesabı açtığı ortaya çıktı. Yarışmacı, sosyal medya hesabından bir de açıklama yayınladı. Gülistan Şalk, açıklamasında "Hani senin telefonun yoktu, sosyal medyan yoktu diye soruyorsunuz. Şunu söyleyeyim hepsini yeni açtım, programın tavsiyesiyle. Çünkü yapmasaydım adıma sahte hesaplar açılacaktı." dedi.


Loading