Yandex Metrica
SON DAKİKA
Masterchef hayranlarını üzecek haber! Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak mı?

Masterchef hayranlarını üzecek haber! Mehmet Yalçınkaya yeni sezonda olmayacak mı?

Masterchef yeni sezon başvuruları geçtiğimiz haftalarda başladı. Yarışmanın temmuz ayında başlayacağının açıklanmasının ardından jüri üyeleriyle ilgili bir iddia gündeme geldi. Mehmet Yalçınkaya'nın bu sezon yarışmada yer almayacağı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 19:11

Survivor All Star'ın final yapmasından sonra Masterchef'in yeni sezonu başlayacak. Yarışmanın başvuruları geçtiğimiz haftalarda başladı. Acun Ilıcalı, Masterchef Türkiye yeni sezonun temmuz ayında başlayacağını açıkladı. 

Geçtiğimiz yıl Mehmet Yalçınkaya'nın maaş nedeniyle Acun Ilıcalı'ya itiraz ettiği, rest çektiği iddia edilmişti. Şimdi ise ünlü şefin Masterchef'teki jüri üyeliğini bıraktığı öne sürüldü. Arif Hür, yeni sezonla ilgili çok konuşulacak bir iddia ortaya attı.

Halk TV sunucusu Şirin Payzın Almanya'da kaza geçirdi: Ameliyata alındı Haberi Görüntüle

MEHMET YALÇINKAYA YENİ BİR HEYECAN ARIYOR

Arif Hür, Masterchef hakkındaki yazısında şu ifadeleri kullandı:

"Yarışmanın başlamasına sayılı haftalar kala kulislerde ilginç bir iddia konuşuluyor. MasterChef Türkiye'de jüri üyeliği yapan Mehmet Yalçınkaya'nın yeni sezonda MasterChef'te olmayacağı öne sürüldü. Yalçınkaya'nın yeni bir heyecan aradığı iddia ediliyor. Ayrıca geçtiğimiz yıl MYK Gastro Arena adında gastronomi platformu kuran Yalçınkaya'nın bu platforma daha çok vakit ayırmak istediği de konuşuluyor. Acun Ilıcalı'nın, Mehmet Yalçınkaya'yı yarışmada jüri üyeliğine devam etmesi konusunda ikna edip edemeyeceğini hep beraber göreceğiz..."

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading