Yandex Metrica
SON DAKİKA
MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre nereli ve kaç yaşında?

MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre nereli ve kaç yaşında?

MasterChef yarışmacısı Emre'nin özel hayatı merak ediliyor. MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre hakkında merak edilenler haberimizin devamında sizler için derlendi.

Magazin

23.01.2024, 17:51

TV8 ekranlarında yayınlanan MasterChef yarışmasında becerileri ve yetenekleri ile dikkatleri üzerine çeken yarışmacı Emre’nin hayatı merak edildi.  20 Ağustos akşamı yayınlanan bölümde rakipleri ile girdiği mücadeleden galip çıkan MasterChef Emre kadroya dahil olan on beşinci isim oldu. Peki MasterChef Emre kimdir? MasterChef Emre kaç yaşındadır? Bu soruların tüm yanıtları haberimizin devamında.

Kate Middleton intihar mı etti? William'ın aldatma hikayesi Kral Charles'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF EMRE KİMDİR?

MasterChef ile ismini duyuran Emre Büber 26 yaşında ve Konyalı’dır. Avusturya’da dünyaya gelen Emre, 12 yaşına kadar burada yaşadıktan sonra Türkiye’ye döndü. Türkiye’de 7 yıl geçiren MasterChef yarışmacısı, sonra tekrar Avusturya’ya döndü ve MasterChef’e Avusturya’dan katıldı. MasterChef Emre’nin aşçılık eğitimi yok fakat uzun yıllar sektörde çalışarak kendini geliştirmiş ve bolca tecrübe kazanmış. Emre Büber, MasterChef’e sadece bir yarışmacı olarak gelmediğini, sonunda şampiyonluk olacağını da söyledi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading