Yandex Metrica

MasterChef'de Şok eden Ayrılık Kararı! Ünlü şefler programa veda etti.

MasterChef'de Şok eden Ayrılık Kararı! Ünlü şefler programa veda etti.

TV8'in Popüler yarışması MasterChef Türkiye’de ayrılık kararını duyan seyirciler şok oldu. Jüri üyeliğini Mehmet Yalçınkaya,Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu'nun paylatışı yarışmada iki jüri üyesi veda edeceği idda edildi.

Magazin

23.01.2024, 20:21

Ekranların sevilen yarışma programı MasterChef Türkiye geçtğimiz günlerde final yaptı.Jüri üyeliği koltuğunda  Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Somer Sivrioğlu oturduğu program,2022 sezonun da rüzgar estirdi.

Gelecek sezon All Star formatı ile birbirinden başarılı eski yarışmacılar konuk olacak programla ilgili şaşırtan bir iddia ortaya atıldı.

Popüler yarışmada önümüzdeki sezon iki şefin kadro da yer almayacağı idda edildi.

Ayrılma kararı alan ünlü şefin bazı nedenlerden dolayı programda yer almak istemedği öne sürüldü

TV8'in sahibi Acun ılıcalı teklif götürecği, şefde belli oldu.

Yoğun çekim sebeiyle özel hayatına ve restoranına vakit ayırmayan Şef Mehmet Yalçınkaya ücretten memnun olmadığı idda edildi. iddaların devamında ise  Yalçınkaya’nın yerine ünlü şef Ömür Akkor’un geleceği öne sürüldü.

MasterChef Türkiye'nin bir diğer Jüri üyesi Somer Sivrioğlu'nun da All Star’da yer almayacağı öğrenildi. Ünlü şefin restoranlarıyla ilgilenmek için dört ay içerisinde Avusturalya'ya kesin geri dönüş yapacağı idda edildi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading