Yandex Metrica

MasterChef Danilo fotoğraf paylaştı! O fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu

MasterChef Danilo fotoğraf paylaştı! O fotoğraf beğeni yağmuruna tutuldu

MasterChef Danilo Zanna sosyal medya hesabından fotoğraf paylaştı. O fotoğraf beğeni yağmuruna tutulurken binlerce yorum aldı. İşte ayrıntılar…

Magazin

23.01.2024, 18:26

TV8 kanalının en çok izlenilen programlarından biri olan MasterChef Türkiye, yeni bölümleriyle hız kesmeden finale doğru ilerliyor. MasterChef yarışmasının İtalyan şefi Danilo Zanna, kısa bir zaman önce resmi sosyal medya hesabından paylaşım yaptı. Danilo Zanna’nın doğa manzarası olan bir yerde çekindiği o fotoğrafa kısa sürede binlerce beğeni geldi.

15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk kez paylaşım yaptı: Artık... 15 gündür annelik heyecanı yaşıyor! Eda Ece günler sonra ilk... Haberi Görüntüle

“BİRAZ HUZUR”

Rekor beğeni gelen o fotoğraf beğeni yağmuruna tutulurken, Danilo Zanna hayranları yorum yapmayı da ihmal etmedi. Danilo Zanna fotoğrafı paylaşırken, “Boyanmış gibi görünen bir manzara… ve biraz huzur… bazen buna da ihtiyaç var” ifadelerini kullandı.

İtalyan şef Danilo Zanna ve Tuğçe Demirbilek 2012 yılında hayatını birleştirmişti. 9 yıllık evli ve bir çocuk sahibi olan çift, boşanma kararı aldıklarını sosyal medyadan duyurmuştu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading