Yandex Metrica

Masterchef 2022'nin sevilen yarışmacısı Survivor yolcusu! O isim yarışmaya veda mı edecek?

Masterchef 2022'nin sevilen yarışmacısı Survivor yolcusu! O isim yarışmaya veda mı edecek?

Masterchef heyecanı hızla devam ederken, Survivor için hazırlıklar sürüyor. Masterchef 2022 kadrosunun başarılı isimlerinden birinin Survivor'a dahil olacağı, çalışmalara başladığı öne sürüldü.

Magazin

23.01.2024, 20:04

Masterchef Türkiye 2022 macerası, bu yıl Temmuz ayında başladı. Yarışma heyecanı devam ederken, yarışmacılar da şampiyonluk yolunda büyük bir mücadele veriyor. Finale doğru adım adım yaklaşılırken, TV8 diğer yandan Survivor için hazırlıklar yapıyor. Kanalın en çok izlenen programlarından biri olan Survivor'ın 2023 kadrosu da merak ediliyor.

Geçtiğimiz günlerde Survivor 2023'ün kadrosuna Masterchef eski yarışmacılardan Barbaros Yoloğlu'nun katılacağı öne sürülmüştü. Şimdi ise yeni bir iddia ortaya atıldı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

BURAK KAYA MASTERCHEF'E VEDA MI EDECEK?

Instagram'da 'WhiteVivor' sayfasının iddiasına göre, Masterchef 2022 yarışmacılarından Burak Kaya Survivor kadrosuna dahil oldu. Yarışmanın erkekler evine Burak Kaya'nın çalışması için spor aletleri getirildiği iddia edildi. Yapılan paylaşımda "Bu da demek oluyor ki Burak Kaya İçin erken veda gelecek!" ifadeleri kullanıldı.

İddiaya ilişkin henüz resmi bir açıklama gelmedi.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading