Yandex Metrica

Masterchef 20 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu?

Masterchef 20 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu?

Masterchef'in dün akşam yayınlanan yeni bölümünde ikinci takım oyunu oynandı. Peki Masterchef 20 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme potasına kim gitti? İşte detaylar..

Magazin

23.01.2024, 18:09

Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve Mehmet Yalçınkaya'nın jüri üyesi olduğu Masterchef Türkiye 2021, dün akşam yeni bölümüyle ekrana geldi. Mavi ve kırmızı takım dokunulmazlığı almak için kıyasıya mücadele etti. Peki Masterchef 20 Ekim dokunulmazlığı kim kazandı, eleme adayları kim oldu?

Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın inanılmaz dönüşümü Bir Kadın Bir Erkek'in Zeynep'i şimdi Bahar'la büyülüyor: Demet Evgar'ın... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 20 EKİM DOKUNULMAZLIK

20 Ekim Çarşamba akşamı yayınlanan bölümde mavi ve kırmızı takım ikinci oyununa çıktı. Yarışmacılar Akdeniz mutfağı yemeklerinden dul avrat çorbası, biberli ekmek, karides güveci, yörük kebabı ve cevizli ezmeyi en iyi yapmak için yarıştı. Kırmızı takım yarışmayı açık ara kazanırken, mavi takım yeni eleme adayları çıkarmak zorunda kaldı.

Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu Instagram'da yayınladı Doğum anını paylaşan fenomene tepkiler çığ gibi! Altıncı çocuğunun doğumunu... Haberi Görüntüle

MASTERCHEF 20 EKİM ELEME ADAYLARI

Mavi takım yarışmacıları arasındaki bireysel dokunulmazlığın sahibi Safanur oldu ve 3. eleme adayı olarak Hasan'ın ismini verdi. Daha sonra yapılan oylamada eşitlik nedeniyle takım kaptanı Hasan'ın oyuna ihtiyaç duyuldu. Hasan'ın verdiği oyla birlikte eleme potasına giren diğer isim Sergen oldu. 20 Ekim Çarşamba akşamı Masterchef'in eleme adayları Hasan ve Sergen oldu.

Habere Tepki Ver

0

0

0

0

0

0

0

0


Loading